Teatrul Nescris din Şanţ la Sinagogă Reviewed by CD on . [caption id="attachment_1423" align="alignleft" width="300" caption="Teatrul nescris din Şanţ la Sinagogă"][/caption] Bistriţenii sunt invitaţi vineri, la lansa [caption id="attachment_1423" align="alignleft" width="300" caption="Teatrul nescris din Şanţ la Sinagogă"][/caption] Bistriţenii sunt invitaţi vineri, la lansa Rating:
Ești aici: Acasă » Cultură»Teatrul Nescris din Şanţ la Sinagogă

Teatrul Nescris din Şanţ la Sinagogă

Teatrul Nescris din Şanţ la Sinagogă

Teatrul nescris din Şanţ la Sinagogă

Bistriţenii sunt invitaţi vineri, la lansarea proiectului Teatrul Nescris din Şant, prima formă de teatru comunitar din România.

Vorbim practic despre o piesă cu titlul Fermierii, interpretată de Cristina Iugan, Alexandru Danci, Otilia Dănilă, Iacob Acu, Sofia Ciuciuleac, Reghina Olari şi Daniela Domide.

În principal este vorba despre o promovare a celei mai vechi trupe de teatru din judeţ. Trupa de Teatru Nescris din Şanţ a fost documentată pentru prima dată în 1935 de către Dimitrie Gusti, însă are o activitate de peste un secol de ani.

„Trupa de teatru din Şanţ îşi construieşte spectacolele prin ficţionalizarea realităţilor comunei şi punerea în lumină a problemelor reale, urgente, cu care comunitatea se confruntă”, se arată în comunicatul remis presei de către organizatori.

Evenimentul va începe la ora 18. Intrarea va fi gratuită.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus