TELCIU: Polițiștii au confiscat 50.000 de ţigarete de contrabandă

Țigaretele erau de proveniență ucraineană și erau transporate cu mașina de către un tânăr de 29 de ani, din localitatea Chișineu Criș, județul Arad. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 

 

,,În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii au descoperit în habitaclul autoturismului şi în portbagaj 50.000 de ţigarete, de provenienţă Ucraina, fără documente legale de provenienţă şi despre care existau indicii că ar fi fost introduse în România prin alte locuri decât cele supuse controlului vamal”, spune subinspector Virginia Roșca, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.

 

Ca urmare a cercetărilor efectuate a rezultat faptul că ţigaretele ar proveni din contrabandă şi ar fi fost achiziţionate, de pe raza judeţului Maramureş, de la mai multe persoane.

 

Valoarea de piaţă a ţigaretelor descoperite este estimată la aproximativ 25.000 de lei.

 

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

Recomandari

Alte Articole