Ţintean: Nicolae Moldovan tratează liberalii de sus

  Nicolae Moldovan ne tratează de sus. Asta susţin liberalii bistriţeni care sunt nemulţumiţi de faptul că nu au fost invitaţi la zilele oraşului Beclean. A fost vorba de nepăsare spune unul din liderii judeţeni ai PNL, ba a fost un aer de superioritate spune altul.

Becleanul a fost sărbătorit de locuitorii săi la sfârşitul lunii iulie, timp de 3 zile. La eveniment au fost invitaţi oficialităţi din toate colţurile judeţului. Printre ele nu s-au numărat şi membrii PNL Cu toate că sunt colegi în Uniunea Social-Liberală, primarului din Beclean, Nicolae Moldovan (membru PSD) nu-i pasă, sugerează liderii PNL

„Au fost zilele oraşului Beclean, dar vreau să vă spun că liberalii din Beclean nu au fost invitaţi la această sărbătoare. Da, am spus că mergem separat la Beclean, pe liste separate la alegerile din 2012. Da, am spus că ne vom bate pentru primăria acestui oraş. Dar nu am spus niciodată că nu o să participăm la deschiderile oficiale ale zilelor oraşului Beclean sau la deschiderea oficială a Băilor Figa. Din puctul meu de vedere USL-ul se bazează pe reciprocitate şi consens, dar în niciun caz pe indolenţă. Nu vreau să merg mai departe şi să spun că la Beclean e vorba de rea-voinţă”, a declarat vicepreşedintele PNL BN, Stelian Dolha.

Mai mult decât atât, primarul din Beclean îşi dă aere de superioritate spune preşedintele filialei judeţene a Partidului Naţional-Liberal, Ioan Ţintean. „Probabil tratează puţin, Nicolae Moldovan, de sus lucrurile aşa în raport cu colegii liberali, deşi suntem în USL. Adică zice eu sunt mare, tare, (…) nu mă uit şi la voi„, a spus Ţintean.

Candidatul PNL, pentru primăria Beclean este Liviu Ţărmure, veterinar de profesie. Actualul primar, Nicolae Moldovan spune că au primit şi liberalii invitaţii.

Recomandari

Alte Articole