Ţintean: Nu se cade să vorbeşti de bolşevism

  Schimbul indirect de replici continuă, între deputaţii Ioan Ţintean şi Ioan Oltean. Astăzi, liberali au trimis un comunicat de presă intitulat „Despre libertinajul verbal al domnului I. Oltean”.

Reprezentanţii PNL se declară surpinşi de „verva şi coloratura verbală a domnului I. Oltean din ultima vreme„. Afirmaţia face referire la o critică a liderului judeţean al PD-L, făcută la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Nu e adevărat. Noi n-avem bani să dăm la primarii noştri, primarii liberali pleacă de la ei pentru că sunt prost gestionaţi, pentru că s-au alăturat unui partid bolşevic, de aceea pleacă primarii de la ei. Au distrus tot ce a fost bun în PNL, i-au dat afară pe toţi, au mai rămas doi-trei acolo. Lasă-i să se simtă bine, ce să le fac”, spunea atunci Ioan Oltean. Şi asta ca replică la acuzaţia deputatului Ioan Ţintean, cum că PD-L încearcă să le cumpere primarii cu sume cuprinse între 10 şi 50 de miliarde lei vechi.

„Pentru aceasta vom sublinia numai trei aspecte: nu se cade să vorbeşti de bolşevism atunci când conduci un partid neîntrerupt, de 20 de ani, într-un spirit evident ,,democratic; nu se cade să vorbeşti de bolşevism atunci când asişti la adulaţii comunistoide din partea tinerilor viitori politicieni; nu se cade să vorbeşti de bolşevism mai ales atunci când pui pe Maiestatea Sa Regele Mihai pe aceeaşi treaptă cu regele Cioabă. Considerând că decenţa verbală rămâne o datorie a politicienilor, mai ales atunci când aceştia sunt la guvernare, ne exprimăm regretul profund pentru faptul că secretarul general Ioan Oltean coboară standardele atât de jos”,  a fost replica lui Ioan Ţintean.

 

Recomandari

Alte Articole