Ţintean: PD-L încearcă să cumpere primarii PNL

  Preşedintele filialei judeţene a PNL acuză liderii democrat-liberali că încearcă să le cumpere primarii. Oferta este cuprinsă între 10 şi 50 miliarde lei vechi. În replică, omologul său de la PD-L spune că sunt simple fabulaţii.

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, deputatul Ioan Ţintean a declarat că liderii democrat-liberali încearcă să atragă primarii PNL de partea lor, oferindu-le sume de bani.

Nu ştiu până unde au de gând să coboare cei de la putere, dar este clar că fac apel la toate procedeele de teroare şi descurajare a oamenilor de afaceri sş contactează primarii opoziţiei propunându-le sume între 10 şi 50 de miliarde. Este clar că nu au de unde să dea aceşti bani pe diferite proiecte, rugându-i să facă pasul spre PD-L” a declarat Ioan Ţintean.

Liderul PNL a afirmat că au fost ofertaţi 2 primari liberali: unul din zona de câmpie a judeţului, iar celălalt de pe Valea Bârgăului. În replică, preşedintele filialei judeţene a PD-L, Ioan Oltean, spune că nu au de unde să dea bani la alţi primari.

Noi nu avem bani să dăm primarilor noştrii, darămite altora. Primarii pleacă de la ei pentru că sunt prost gestionaţi. În comunele unde s-au aprobat proiecte de milioane de euro, la primării PSD sau PNL, n-au spus nimic”, a declarat Ioan Oltean.

Recomandari

Alte Articole