Trafic blocat în centrul istoric Reviewed by CD on . Săptămâna viitoare nu va începe prea bine pentru șoferii care au drum prin centrul orașului. Municipalitatea anunță că timp de două zile traficul auto pe strada Săptămâna viitoare nu va începe prea bine pentru șoferii care au drum prin centrul orașului. Municipalitatea anunță că timp de două zile traficul auto pe strada Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trafic blocat în centrul istoric

Trafic blocat în centrul istoric

Trafic blocat în centrul istoric

Săptămâna viitoare nu va începe prea bine pentru șoferii care au drum prin centrul orașului. Municipalitatea anunță că timp de două zile traficul auto pe strada Gheorghe Şincai va fi închis din cauza unor lucrări ce se vor face la reţeaua de electricitate.

În zilele de 16 şi 17, respectiv luni şi marţi, traficul auto va fi restricţionat pe strada Gheorghe Şincai. Şoferii nu vor putea circula pe acolo între orele 08.00 – 16.00. Motivul? În zonă se vor face lucrări de modernizare a reţelelor electrice aeriene de joasă tensiune. Şoferii sunt rugaţi să aleagă rute ocolitoare pentru a evita aglomeraţia şi blocajele.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus