Transport gratuit pentru pacienți Reviewed by CD on . Casa de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud va asigura prin bugetul alocat spitalelor, transportului pacienților imobilizați la pat către laboratoareele de an Casa de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud va asigura prin bugetul alocat spitalelor, transportului pacienților imobilizați la pat către laboratoareele de an Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Transport gratuit pentru pacienți

Transport gratuit pentru pacienți

Transport gratuit pentru pacienți

Casa de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud va asigura prin bugetul alocat spitalelor, transportului pacienților imobilizați la pat către laboratoareele de analize și cabinetele din Ambulatoriul de specialitate. Informaţia a fost confirmată de preşedintele interimar al CJAS Bistriţa-Năsăud, Camelia Ilişuan.

Modificările aduse bateriei de indicatori de performanţă pentru preşedinţii caselor de asigurări de sănătate vine şi cu o veste bună pentru pacienţii imobilizaţi la pat.

În ceea ce priveşte apariţia în dosarul electronic al fiecărui pacient al unui card pentru copii, Camelia Ilişuan a precizat că încă nu au existat discuţii pe acest subiect

Precizăm faptul că preşedintele interimar al Casei de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud, Camelia Ilişuan a confirmat faptul că există o hotărâre de guvern care obligă casele să îşi aducă aportul la majorarea cu 25 de procente a salariilor pentru personalul sanitar. Ea a explicat că spitalele vor transmite în fiecare lună o documentație pentru luna anterioară privind influența majorării acestor salarii asupra tarifelor și cheltuielilor lor, iar Casa de Sănătate va încheie acte adiționale pentru suplimentare care trebuie semnate cu spitalele.

Raimond Petruț

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus