Trei drumuri județene din Bistrița-Năsăud vor fi modernizate

Nu este o noutate faptul că forurile europene consideră infrastructura ca fiind o barieră în dezvoltarea României. În acest context, Consiliul Tehnico-Economic a aprobat documentațiile tehnice de realizare a trei tronsoane de drumuri județene din Bistrița-Năsăud.

 Vorbim despre DJ 170 (Negrilești – Breaza – limită județ Maramureș), DJ 154 (Albești – Galații Bistriței) și DJ 173 (Șoimuș – Șieu).

Fondurile pentru modernizarea acestor tronsoane de drum sunt asigurate, urmând ca după obținerea tuturor avizelor legale să fie demarată procedura de achiziție publică și modernizarea efectivă a drumurilor.

Consiliul Tehnico-Economic al județului Bistrița-Năsăud este o autoritate cu rol consultativ ce are ca obiect de activitate analizarea, verificarea si avizarea documentatiilor tehnico-economice care vor sta la baza realizării investitiilor proprii, ale serviciilor publice de interes judetean, ale institutiilor si unitatilor din subordinea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Membrii Consiliului Tehnico-Economic sunt directorii sau șefii din departamentele specifice instituției Consiliului Judetean și reprezențantii TELEKOM România, E-ON Gaz Distribuție, CFR, OCPI, SGA BN, Electrica, Aquabis, APM, DRDP, IPJ BN, ISU BN si U.M. 01331 Bistrița.

Coordonator și președinte al Consiliului Tehnico-Economic este vicepresedintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Dorin Popescu.

Recomandari

Alte Articole