Trei mandate de executare a pedepsei închisorii au fost puse în aplicare de polițiștii bistrițeni

La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei închisorii, toate emise în aceeaşi zi, de către Judecătoria Bistriţa.

Astfel, un tânăr, de 20 de ani, din Arcalia, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată. Un altul, în vârstă de 22 de ani, din Chiraleş, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată.

Totodată, un alt tânăr, de 26 de ani, din Lechinţa, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată.

Cei trei au fost duşi de poliţişti în penitenciar pentru executarea pedepselor.

Prejudicii recuperate în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de la posturile de poliţie Şanţ şi Dumitriţa

La data de 16 ianuarie a.c., în urma cercetărilor şi probatoriului administrat într-un dosar penal de furt calificat, poliţiştii din Dumitriţa au identificat un bărbat, de 47 de ani, din Dumitriţa, bănuit de comiterea faptei.

Acesta este bănuit că, în perioada 2-6 decembrie 2022, ar fi sustras din curtea unei locuinţe din Dumitriţa un motoferăstrău în valoare de 1.300 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi restituit păgubitului, un bărbat din localitate.

Cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sunt continuate la Postul de Poliţie Dumitriţa.

La aceeaşi dată, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şanţ au identificat un tânăr, de 22 de ani, din Valea Mare, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în seara de 6 ianuarie a.c., acesta ar fi sustras, din locuinţa unei tinere, de 21 de ani, din localitatea Şanţ, un telefon mobil în valoare de 650 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, telefonul mobil în cauză fiind restituit proprietarei. Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi, Postul de Poliţie Şanţ.

Recomandari

Alte Articole