Trei mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de poliţiştii bistrițeni Reviewed by CD on . În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare trei mandate de executare, aceştia fiind condamnaţi pentru diverse in În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare trei mandate de executare, aceştia fiind condamnaţi pentru diverse in Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de poliţiştii bistrițeni

Trei mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de poliţiştii bistrițeni

Trei mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de poliţiştii bistrițeni

În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare trei mandate de executare, aceştia fiind condamnaţi pentru diverse infracţiuni. Astfel, la data de 19.11.2019, un tânăr de 29 de ani, din Dipşa,condamnat la 2 ani şi 2 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost încarcerat de poliţişti în Penitenciarul Bistriţa. Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost emis de către Judecătoria Bistriţa.

Totodată, la data de 20 noiembrie a.c., poliţiştii au pus în aplicare un mandat emis de Judecătoria Cluj-Napoca împotriva unui bărbat de 37 de ani, din Bistriţa, condamnat la 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de fals privind identitatea.

La aceeaşi dată, a mai fost pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis împotriva unui tânăr de 26 de ani, din Chintelnic, condamnat de către Judecătoria Beclean la 1 an de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Cei trei au fost încarceraţi în Penitenciarul Bistriţa.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus