Trei suporteri bistrițeni au interdicție la meciul dintre Gloria și C.S. Turnu Severin

Trei suporteri bistriţeni -au interdicţie privind accesul la partida de fotbal dintre echipele C.F. Gloria Bistriţa 1922 şi C.S. Turnu Severin. Jandarmii bistriţeni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la partida  care se va disputa luni, 20 mai, începând cu ora 19,00, pe Stadionul Municipal “Jean Pădureanu” Bistriţa.

Accesul spectatorilor în stadion se va realiza doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Bistriţa Năsăud recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. (cu aproximativ două ore înainte de începerea partidei).

La această partidă de fotbal trei suporteri bistriţeni au interdicţie privind accesul pe stadion.Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. Totodată Jandarmeria aminteşte că spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, să afişeze inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Recomandari

Alte Articole