Trei tineri din Viile Tecii, bănuiţi de comiterea unor furturi din case de vacanţe, reţinuţi de poliţişti

Trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi din case de vacanţe au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 2. Bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost recuperate şi restituite păgubiţilor.

În urma unui complex de măsuri informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, în colaborare cu cei de investigaţii criminale, criminalişti şi de la Postul de Poliţie Teaca, au fost identificaţi 3 tineri din Viile Tecii, bănuiţi de comiterea unor furturi.

Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că la data de 23 mai a.c., cei trei tineri, de 16, 25, respectiv 29 de ani, ar fi sustras boxe şi două televizoare dintr-o casă de vacanţă situată în Colibiţa. De asemenea, la data de 26 mai a.c., aceştia ar fi pătruns într-o altă casă de vacanţă din localitatea Colibiţa, de unde ar mai fi sustras un DVD player şi un televizor.

Bunurile, în valoare totală de aproximativ 4000 de lei, au fost recuperate în totalitate şi restituite păgubiţilor.

Faţă de cei trei s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi complicitate la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Recomandari

Alte Articole