Trei turiști blocați pe drumul spre complexul Alpina Blazna au fost ajutați de jamdarmi Reviewed by CD on . Trei turişti care se îndreptau spre un complex turistic din zona Alpina Blazna au avut nevoie noaptea trecută de ajutorul jandarmilor montani. Proaspăt întorşi Trei turişti care se îndreptau spre un complex turistic din zona Alpina Blazna au avut nevoie noaptea trecută de ajutorul jandarmilor montani. Proaspăt întorşi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei turiști blocați pe drumul spre complexul Alpina Blazna au fost ajutați de jamdarmi

Trei turiști blocați pe drumul spre complexul Alpina Blazna au fost ajutați de jamdarmi

Trei turiști blocați pe drumul spre complexul Alpina Blazna au fost ajutați de jamdarmi

Trei turişti care se îndreptau spre un complex turistic din zona Alpina Blazna au avut nevoie noaptea trecută de ajutorul jandarmilor montani.

Proaspăt întorşi din străinătate, nu au avut cunoştinţă de faptul că acest complex turistic este închis pentru renovare şi s-au îndreptat către cota 1100. Din cauza zăpezii şi gheţii care acopereau în totalitate drumul aceştia s-au împotmolit la numai 2 kilometri de destinaţie.

Norocul şi un localnic din zonă care a anunţat Jandarmeria Montană Rodna au făcut ca în cel mai scurt timp cei trei bărbaţi să se afle în afara pericolului. Cu toate că intervenţia nu a fost una foarte dificilă, aceasta a fost necesară, întrucât cei trei bărbaţi riscau să îşi petreacă noaptea în condiţii de iarnă, la temperaturi foarte scăzute. Misiunea jandarmilor a fost un succes şi nu a fost nevoie de măsuri de prim ajutor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus