Un coş de fum neprotejat termic a declanşat incendiul unui imobil din Sebiş

Incendiul s-a declanşat în această dimineaţă, în jurul orei 4.30. Oamenii au sunat, prin intermediul numărului de urgenţă unic 112, la dispeceratul integrat I.S.U. – Ambulanţă. La sosirea forţelor de intervenţie la locul solicitării, s-a constatat că incendiul se manifesta la nivelul podului imobilului.

,, Intervenţia a durat aproximativ 50 de minute, timp în care pompierii militari au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, evenimentul fiind, cel mai probabil, provocat de un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.
În urma incendiului, au ars: învelitoarea din azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 35 mp, scheletul din lemn al acoperişului, un acumulator de tractor, textile şi cereale depozitate în podul imobilului şi un motoferăstrău” spune plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud.
În urma intervenţiei pompierilor bistriţeni au fost reduse semnificativ pagubele materiale, împiedicându-se propagarea incendiului la partea inferioară a obiectivului, unde se aflau camerele de locuit.
Raimond Petruţ

Recomandari

Alte Articole