Urmărit internațional de autoritățile din Germania, prins de polițiștii bistrițeni Reviewed by CD on . Polițiștii bistrițeni au depistat un bărbat, de 44 ani, urmărit international de autoritățile din Germania pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de dr Polițiștii bistrițeni au depistat un bărbat, de 44 ani, urmărit international de autoritățile din Germania pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de dr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit internațional de autoritățile din Germania, prins de polițiștii bistrițeni

Urmărit internațional de autoritățile din Germania, prins de polițiștii bistrițeni

Urmărit internațional de autoritățile din Germania, prins de polițiștii bistrițeni

Polițiștii bistrițeni au depistat un bărbat, de 44 ani, urmărit international de autoritățile din Germania pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri.

Schimbul de date şi informaţii s-a realizat prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliției Române.

Ieri, 6 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat, de 44 de ani, din Bistrița, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de trafic ilicit de droguri.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

A fost prezentat Curţii de Apel Cluj, care a emis împotriva acestuia mandat de arestare pentru 30 de zile și a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile germane.

 

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus