Urmărit internaţional, depistat de poliţiştii bistriţeni

Un bărbat de 33 ani, din Josenii Bârgăului, condamnat de autorităţile din Ungaria pentru violenţă sexuală, a fost depistat ieri.

Ieri, 17 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa – Năsăud au depistat un bărbat de 33 de ani, din Josenii Bârgăului care era urmărit internaţional.

Pe numele celui în cauză, autorităţile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unui rest de pedeapsă, de 1 an şi 6 luni de închisoare, din durata pedepsei închisorii de 4 ani şi 6 luni, aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă sexuală, pe teritoriul Ungariei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând ca astăzi, 18 mai, să fie prezentat Curţii de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Recomandari

Alte Articole