Ziua Poliției Române, marcată de IPJ Bistrița-Năsăud

Joi, 22 martie a.c. – ora 12.00, luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale vor desfășura exerciții demonstrative, cu tehnici de autoapărare la Liceul cu Program Sportiv și Colegiul Tehnic Infoel, din municipiul Bistrița, unde vor promova sportul și vor atrage atenția asupra consecințelor violenței. De asemenea, la activitate vor participa polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, care vor oferi răspunsurile necesare celor care vor să urmeze cariera de polițist și vor discuta cu cei prezenți despre alternative la violență.

Luni, 26 martie a.c., începând cu ora 10.00 va avea loc vernisajul expoziției ”POLIȚIA ÎN SLUJBA COMUNITĂȚII. 1918-2018”, realizat în contextul celor 100 de ani de la Marea Unire. Evenimentul va avea loc la sediul Direcției Județene Bistrița-Năsăud a Arhivelor Naționale, iar expoziția va rămâne deschisă publicului în perioada 26-30 martie a.c.

De asemenea, tot luni, 26 martie a.c., începând cu ora 11.00, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud își va deschide larg porțile pentru toți cei care vor să ne viziteze. Cei interesați vor putea vedea autospeciale folosite de polițiști, standuri cu aparatura și tehnica din dotarea celor mai importante servicii operative, precum și exerciții practice ale specialiștilor de la Criminalistică.

”Cupa Poliției Bistrițene” – pentru că promovăm mișcarea și activitățile sportive, în această săptămână au loc competiții sportive de minifotbal și volei, la care sunt invitate să participe echipe ale instituțiilor publice județene colaboratoare.

Recomandari

Alte Articole