Ziua Protecției Civile, marcată și în Bistrița

Astăzi, în cadrul unui ceremonial militar organizat la sediul ISU Bistrița-Năsăud, au fost amintite principalele aspecte ce definesc această nobilă armă și au fost conștientizate eforturile ce sunt făcute pentru asigurarea unui înalt grad de protecție a cetățenilor.

La eveniment au participat prefectul județului Bistrița- Năsăud, domnul Ovidiu-Victor Frenț, președintele Consiliului Județean Bistrița – Năsăud, domnul Emil- Radu Moldovan, subprefectul județului Bistrița – Năsăud, domnul Ciprian Ceclan-Oprea, dar și comandanții unităților M.A.I. și M.Ap.N, împreună cu șefii structurilor județene cu care conlucrăm zilnic în misiunile încredințate.

În acest cadru festiv al ceremonialului, patru cadre militare ale inspectoratului, care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă, au fost înaintate în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, astfel:

– în gradul de plutonier adjutant șef: plt.maj. Pavelea George;
– în gradul de plutonier adjutant: plt. maj. Baczonyi Karoly Samuel și plt. maj. Timiș – Varga Adrian Ioan;
– în gradul de plutonier major – plt. Cicșa Pamfir Timoftei.
Activitatea s-a încheiat cu prezentarea noilor echipamente și mijloace de intervenție intrate în dotarea unității noastre în cursul anului trecut, cu sprijinul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și al Consiliului Județean Bistrița – Năsăud.

 

Recomandari

Alte Articole