Alb-albaștrii îi bătură pe oltenii de la FC Olt Slatina. Gloria este lider în Liga a II-a, Seria 2

Elevii lui Cristi Coroian și sandu Negrean s-au impus în deplasarea de la Slatina, echipa locală FC Olt pierzând partida cu 1-2. Meciul a contat pentru etapa a 3-a a ligii secunde. Bistrițenii au tranșat disputa încă din prima repriză,. În minutul 10, Marius Curtuiuș a deschis scorul, iar 12 minute mai târziu, Antonache a majorat diferența la două goluri. Gazdele au reușit golul de onoare în minutul 68, prin Ignea, în urma unei lovituri de la 11 metri.

 

Tehnicienii grupării din Parcul Municipal au avut la dispoziție următorul lot:

Albuţ (cpt.) – Țîrca, Hlinca, Dan Matei, Polgar, Budăcan, Mărginean, Stancu, Chițu, Antonache, Curtuiuş. Rezerve: Oghinciuc – Sânmărtean, Brumă, Feher, Chibulcutean, Roşu, M. Mihai.

 

la finalul partidei sandu negrean, antrenorul principal al alb-albaștrilor a punctat: ,,O victorie foarte muncită și importantă în același timp, după un meci foarte greu. Prima repriză am controlat-o în totalitate. Repriza secundă a fost mai slabuță. Important este că am câștigat și felicit băieții pentru efortul pe care l-au depus astăzi. Am avut emoții și la 2-0. Minerul Motru și FC Olt sunt două echipe bune ale campionatului. ”

 

Clasament Liga a II-a, Seria 2

1 Gloria Bistriţa                       7
2 CSM Râmnicu Vâlcea             7
3 FC Olimpia Satu Mare            5
4 Universitatea Craiova           5
5 FC Bihor Oradea                       4
6 FC Olt Slatina                             4
7 ASA Târgu Mureş                    4
8 CS Minerul Motru                    3
9 CS Universitatea Craiova     2
10 CS Metalul Reşiţa                  1
11 FC UTA Arad                           1
12 CS Mioveni                               1

În etapa următoare , Gloria Bistrița va evolua pe teren propriu, în compania formației FC Bihor. Meciul se va disputa sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11.

Raimond Petruț

foto: www.acfgloria.ro

Recomandari

Alte Articole