Bani pentru specializarea cadrelor didactice Reviewed by CD on . Profesorii vor primi bani pentru participarea la cursuri de specializare, dar și pentru materiale didactice, potrivit unui proiect de lege adoptat de Parlament. Profesorii vor primi bani pentru participarea la cursuri de specializare, dar și pentru materiale didactice, potrivit unui proiect de lege adoptat de Parlament. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bani pentru specializarea cadrelor didactice

Bani pentru specializarea cadrelor didactice

Bani pentru specializarea cadrelor didactice

Profesorii vor primi bani pentru participarea la cursuri de specializare, dar și pentru materiale didactice, potrivit unui proiect de lege adoptat de Parlament.

Același proiect prevede si alocarea sumei de 105 milioane de lei pentru dotarea cu autovehicule care să asigure transportul elevilor din comune, inclusiv din satele ce aparţin de oraşe şi municipii, precum şi a elevilor din învăţământul special.

Potrivit proiectului, începând cu anul şcolar/universitar 2014 – 2015 se poate acorda o subvenţie sub formă de sumă forfetară personalului didactic din învăţământul preuniversitar si universitar de stat, încadrat cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată sau determinată, pentru dezvoltare profesională.
Subvenția va fi acordată sub formă de sumă forfetară tuturor cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar si universitar de stat.
Deocamdată, nu a fost anunţată suma aferentă subvenţiilor pentru dezvoltarea profesională a cadrelor didactice şi nici modalitatea de cheltuire, respectiv de justificare a folosirii banilor.

Cadrele didactice au mai beneficiat de burse pentru dezvoltare profesională şi anul trecut, când au primit 700 de lei de la Guvern pentru achiziţionarea de materiale didactice şi participarea la cursuri de specializare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus