Bernadette Szocs a fost premiată de DJST

O poveste de succes. Succes obţinut prin sacrificiu. Vorbim despre campioana europeană la tenis de masă, bistriţeancă, de origine din Mureş, Bernadette Szocs. Sportiva a fost astăzi premiată şi felicitată de către autorităţile judeţene.

Venită la 10 ani din Târgu Mureş, Bernadette Szocs şi-a început pregătirea la CSM Bistriţa sub tutela regretatului antrenor emerit Gheorghe Bozga. De-a lungul anilor a câtigat numeroase titluri naţionale şi internaţionale. Ultima performanţă a obţinut-o sub îndrumarea antrenorului Marian Filipaş, la Campionatul European din Rusia.

„La ultimul punct, am dat o lovitură pe care nu o dau de obicei şi mi s-au rupt 35 la sută din tendoanele bicepsului drept. Pe urmă o lună de zile am mers la sală şi am dat doar contre, pentru că vroiam să aduc o medalie de la Campionatele Europene de Junioare. M-am mobilizat în final, am jucat cu Rusia la echipe. M-a durut tare mâna. Am pierdut două meciuri, dar apoi m-am mobilizat. Mi-a spus antrenorul să lupt, pentru că pot şi dacă ascult pot să ies campionaă europeană. M-am gândit şi la domnul Bozga, care a zis că pot, dacă lupt şi să nu renunţ niciodată. Şi pe urmă am reuşit, am ieşit campioană europeană”, a declarat Bernadette Sozcs.

Pentru eforturile depuse şi rezultatele obţinute, sportiva a primit astăzi o diplomă de excelenţă, o medalie şi un buchet de flori din partea conducerii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret. În continuare, Bernadette Szocs va participa la Campionatul European de Seniori dublu mixt, din Istambul şi la Open-ul Argentinei.

Recomandari

Alte Articole