Bistrița participă cu 14 proiecte în cadrul concursului „Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord” Reviewed by CD on . Municipiul Bistriţa anunţă participarea în cadrul concursului „Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord”, care este dedicat beneficiarilor Programului Ope Municipiul Bistriţa anunţă participarea în cadrul concursului „Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord”, care este dedicat beneficiarilor Programului Ope Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bistrița participă cu 14 proiecte în cadrul concursului „Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord”

Bistrița participă cu 14 proiecte în cadrul concursului „Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord”

Bistrița participă cu 14 proiecte în cadrul concursului  „Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord”
Municipiul Bistriţa anunţă participarea în cadrul concursului „Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord”, care este dedicat beneficiarilor Programului Operaţional Regional 2007-2013 din regiunea Nord-Vest. Fiecare beneficiar al Programului Operaţional Regional (REGIO) 2007-2013 îşi poate promova în acest concurs unul sau mai multe proiecte, prin intermediul aplicaţiei afişate pe pagina de facebook a Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, prin intermediul unei singure imagini pentru un proiect.
Imaginile încărcate prin aplicaţia special creată sunt exclusiv referitoare la proiectele finanţate prin REGIO şi nu sunt acceptate alte instantanee.
Municipiul Bistriţa participă cu 14 proiecte împărţite pe cele 6 categorii de concurs.
Pentru ca proiectele Bistriţei să se claseze printre cele mai bune la acest concurs este nevoie de cât mai multe voturi prin intermediul aplicaţiei care poate fi accesată prin linkul https://apps.facebook.com/proiect-regio/. După accesarea aplicaţiei se selectează secţiunea „Votează proiect din categoria”, se intră pe fiecare categorie şi se votează proiectele Bistriţei:
1. Cel mai REGIO proiect de dezvoltare urbană:
1.1. Regenerare urbană a centrului istoric Bistriţa, Axa turistică 1, 2, 3
1.2. Reabilitarea şi modernizarea Parcului municipal Bistriţa
2. Cel mai REGIO proiect de transport:
2.1. Reabilitarea şi modernizarea străzii Sigmirului şi a pasajului denivelat peste calea ferată – legătura între DN17 şi DN – şosea ocolitoare, municipiul Bistriţa
3. Cel mai REGIO proiect social:
3.1. Consolidarea şi modernizarea Corpului A (clădirea veche), Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”
4. Cel mai REGIO proiect de afaceri:
4.1. Parc industrial Bistriţa Sud
5. Cel mai REGIO proiect de turism şi patrimoniu:
5.1. Promovarea Turistică a Cetăţii Medievale Bistriţa
6. Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord:
6.1. Reabilitarea şi modernizarea Parcului municipal Bistriţa.
Concursul se desfăşoară până în data de 10 mai 2014.
Câştigătorii vor fi premiaţi în cadrul evenimentului denumit „Gala REGIO”, care va avea loc în data de 13 mai 2014, în Cluj-Napoca, în cadrul Zilelor REGIO.
Pentru informaţii suplimentare privind desfăşurarea concursului, persoana de contact este Liliana Coceşiu – director executiv, tel: 0263-236.436, int. 136.
28.04.2014
Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus