Cupa ,,Casa Ema” a ajuns la Baia Mare Reviewed by CD on . Peste 100 de sportivi de la cluburi din Bistrița, Cluj, Mureș, Baia Mare și Suceava au luat startul la cea de-a V-a ediție a Cupei Casa EMA la înot, organizată Peste 100 de sportivi de la cluburi din Bistrița, Cluj, Mureș, Baia Mare și Suceava au luat startul la cea de-a V-a ediție a Cupei Casa EMA la înot, organizată Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cupa ,,Casa Ema” a ajuns la Baia Mare

Cupa ,,Casa Ema” a ajuns la Baia Mare

Cupa ,,Casa Ema” a ajuns la Baia Mare

Peste 100 de sportivi de la cluburi din Bistrița, Cluj, Mureș, Baia Mare și Suceava au luat startul la cea de-a V-a ediție a Cupei Casa EMA la înot, organizată de Clubul Sportiv Casa EMA în bazinul semi-olimpic al centrului SPA din Parcul Municipal din Bistrița.

Competiția a fost una puternică și a avut ca scop testarea capacităților sportivilor în vederea campionatelor naționale de copii ce vor fi organizate la sfârșitul acestui an. A fost o luptă strânsă la vârful clasamentului între băimărenii conduși de antrenoarea Luminița Pop și clujenii conduși de Daniela Benea și Ciprian Beșe. Într-un final dramatic, băimărenii și-au adjudecat Cupa Casa EMA, la doar un punct distanță de lotul Swim Cluj.

Lotul Clubului Sportiv Casa EMA s-a clasat pe locul 4, cu 34 de medalii obținute în cele 75 de probe. Sportivii din Bistrița au făcut o figură foarte frumoasă, obținând rezultate foarte bune, unele nesperate, demonstrând că natația este un sport în plină ascensiune, care „ispitește” din ce în ce mai mulți copii și părinți.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus