Cursuri organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud este unul dintre cei mai importanţi furnizori de formare profesională din judeţul Bistriţa-Năsăud, având un portofoliu diversificat de programe, care includ: iniţiere în competenţe antreprenoriale, informatice, administrator pensiune turistică, comunicare în limbile engleză şi germană, asistent manager, perfecţionare şi specializare în domeniile formator, contabil, manager de proiect, inspector resurse umane, specialist în managementul deşeurilor, cadru tehnic cu atribuţii în domeniul PSI, inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă.

Cursurile sunt certificate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familei şi Protecţiei Sociale, cursanţii care promovează examenul final obţinând certificate cu recunoaştere naţională precum şi drepturile legale conferite de aceste certificate.

În scopul corelării competenţelor resurselor umane cu exigenţele angajatorilor şi cu cerinţele de pe piaţa muncii, în luna martie vom organiza două cursuri cu tema: „Formator” cu o durata de 42 ore şi “Cadru tehnic cu atribuţii în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor”cu o durata de 120 ore. Cursurile vor avea loc la sediul CCI BN, din Bistriţa, str. Petre Ispirescu, nr.15A.

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud caută colaboratori-formatori pentru livrarea cursurilor de Comunicare în limba italiană.

Informaţii suplimentare şi înscrieri la Compartimentul de Formare Profesională al CCIBN, Bistriţa, Str. P. Ispirescu, nr.15A, tel./fax 0263-230640,0733-900.204 email cfp@cciabn.ro.

Recomandari

Alte Articole