CUŞMA: Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice ”Sfinţii Ioachim şi Ana” şi-a deschis porţile

Asociaţia ”Filantropia Ortodoxă” Filiala Bistriţa-Năsăud cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Înaltpreafsinţitului Arhiepiscop şi Mitropolit ANDREI, începând cu data de 1 octombrie, a deschis porţile Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice ”Sfinţii Ioachim şi Ana” din localiatea Cuşma, comuna Livezile, judeţul Bistriţa-Năsăud. Astfel, au fost primiţi primii beneficiari, care au fost foarte de încântaţi de seviciile oferite în acest centru. Inaugurarea oficială va avea loc în data de 16 octombrie 2014, cu participarea Înaltpreasfinţitului Mitropolit ANDREI.

Centrul este dotat la standarde europene, oferind servicii de înaltă calitate persoanelor vârstnice. Construcţia a fost realizată în baza unui proiect european şi dotată conform standardelor în vigoare, de către Asociaţia ”Filantropia Ortodoxă” Filiala Bistriţa-Năsăud.

Clădirea este alcătuită din 20 de camere cu câte două paturi fiecare, 2 pers/cameră, baie proprie, lift, bucătărie, sală de mese, sală de club, cabinet de asistenţă medicală, capelă şi spaţiu exterior de recreere.

         Persoanele interesate pentru ocuparea unui loc în centru pot să se adreseze pentru informaţii la numerele:

0745522013 – Pr. Ioan Marius Pintican

0751755073 – Dedean Mihai

Recomandari

Alte Articole