(ELECTORAL) ACL BISTRIŢA-NĂSĂUD: Nu există niciun pact cu extremiştii maghiari

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidenţiale, a răspuns, într-o emisiune la DIGI 24, la acuzațiile privind ruperea Ardealului. Iohannis a subliniat că aceste teme, privind „ruperea Transilvaniei“ sunt „total false, din alt secol și dăunătoare“ și că apar atunci când „oameni de tip PRM sunt cooptați pentru niște voturi“.

„Cum poate cineva să vină în anul 2014 să afirme în faţa electoratului, în spaţiul public, că cineva vrea să rupă Ardealul sau să ducă la o învrăjbire a ardelenilor împotriva oltenilor? Păi, nu vă supăraţi, astea nu sunt afirmaţii politice, astea sunt cretinisme. Aşa ceva nu ai voie să spui”, a declarat Iohannis.

„Sunt lucruri care s-au afirmat eronat, cândva, la începutul anilor ´90 şi care au creat mari probleme. Or, să vii în 2014, de dragul câtorva voturi, să spui astfel de lucruri, nu este admisibil. Eu nu numai că nu am afirmat niciodată aşa ceva, nici măcar prin gând nu mi-a trecut că cineva dintre politicieni poate să afirme aşa ceva”, a mai spus Iohannis.

Liderii PPMT și-au exprimat susținerea față de Klaus Iohannis în mod benevol și necondiționat, fără a purta vreo negociere și fără a face vreun pact cu candidatul ACL la prezidențiale.

ACL Bistriţa-Năsăud

Recomandari

Alte Articole