I.S.J. Bistrița-Năsăud sprijină extensiile universitare Reviewed by CD on . Oferta educațională a universităților care au extensii la Bistrița ar putea fi prezentată direct și într-un mod mult mai ușor viitorilor absolvenți de liceu. În Oferta educațională a universităților care au extensii la Bistrița ar putea fi prezentată direct și într-un mod mult mai ușor viitorilor absolvenți de liceu. În Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»I.S.J. Bistrița-Năsăud sprijină extensiile universitare

I.S.J. Bistrița-Năsăud sprijină extensiile universitare

I.S.J. Bistrița-Năsăud sprijină extensiile universitare

Oferta educațională a universităților care au extensii la Bistrița ar putea fi prezentată direct și într-un mod mult mai ușor viitorilor absolvenți de liceu.

În condițiile în care mulți elevi nu optează pentru facultățile din marile centre universitare ale țării, din diverse motive, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud este dispus să intre în parteneriat cu extensiile din Bistriţa, fie ele de stat sau private, pentru ca acestea să îşi prezinte ofertele educaţionale direct viitorilor absolvenţi.

Orientarea școlară pentru absolvenții claselor a VIII-a se face la dirigenție. Aceștia completează niște chestionare din care reiese oarecum o imagine a aptitudinilor lor. Însă pentru absolvenții de clasa a XII-a, lucrurile sunt puțin diferite. Majoritatea dintre aceștia sunt majori și de aceea informația trebuie să ajungă în mod direct la ei, astfel pot ști exact ce facilități și ce șanse le oferă extensiile bistrițene ale universităților.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus