Ionuț Simionca (PMP Bistrița-Năsăud): Oierii s-au transformat în eroi Reviewed by CD on . Oierii din întreaga ţară au forţat intrarea în Parlament pentru a negocia cu lupii, adică cu parlamentarii care, par să nu înţeleagă nimic din ceea ce se întâmp Oierii din întreaga ţară au forţat intrarea în Parlament pentru a negocia cu lupii, adică cu parlamentarii care, par să nu înţeleagă nimic din ceea ce se întâmp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ionuț Simionca (PMP Bistrița-Năsăud): Oierii s-au transformat în eroi

Ionuț Simionca (PMP Bistrița-Năsăud): Oierii s-au transformat în eroi

Ionuț Simionca (PMP Bistrița-Năsăud): Oierii s-au transformat în eroi

Oierii din întreaga ţară au forţat intrarea în Parlament pentru a negocia cu lupii, adică cu parlamentarii care, par să nu înţeleagă nimic din ceea ce se întâmplă acum în agricultura din România, cu atât mai puţin în creşterea animalelor. Ca fermier, unul dintre cei care ştie cum se cresc oile, mă împotriovesc noilor reglementări intrate în vigoare în Legea vânătorii şi a fondului cinegetic, care interzice înfiinţarea, întreţinerea sau recoltarea culturilor agricole, fără asigurarea protecţiei faunei de interes cinegetic şi limitează numărul de câini pe care crescătorul de animale îl poate deţine.

Marţi, oierii s-au transformat într-un soi de eroi, de mari români, înlocuind strada care şi-a dorit ceva şi s-a trezit cu altceva, cu un Guvern care habr nu are pe ce lume trăieşte. Mă bucur că oierii, oameni simpli şi care nu fac parte din invizibila societate civilă, au avut determinarea

a-şi cere drepturile cuvenite în faţa unor nesimţiţi care ori votează legi pe de rost, ori îşi votează pentru gura lor privilegii peste privilegii. S-a demonstrat încă o dată că între românii care trudesc cinstit pentru o amărâtă de pâine şi aşa-zişii aleşi există o prăpastie peste care doar alegerile anticipate mai pot schimba lucrurile într-o ţară batjocorită de aşa-zişi politicieni.

Cer parlamentarilor bistriţeni să găsească o soluţie viabilă, să se gândească să amendeze legea vânătorii, dacă Guvernul nu o poate face prin intermediul unei Ordonanţe de Urgenţă. Le cer imperativ să nu aştepte reîntoarcerea oierilor la Parlament, pentru că nu va fi simplu pentru nimeni, vorba unui cioban de la noi: Apoi, când lupii-s prea mulţi, numai aştepţi să-şi schimbe blana, le-o iei tu.

Ionuţ Simionca, preşedinte Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus