La Bistriţa, In Action marchează Ziua Internaţională a Dansului

Evenimentele organizate de In Action Bistriţa sunt din ce în ce mai dese şi tot mai spectaculoase. „Evident că nu puteam să nu serbăm Ziua Internaţionlă a Dansului decât prin…dans. Îi invităm pe cei cărora le place distracţia, duminică, 29 aprilie, de la ora 16:00, pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița, să serbăm împreuna Ziua Internațională a Dansului. Și cum altfel putem marca acest eveniment la noi în oraș mai bine decât printr-un moment plin de energie la care se anunță peste 100 de participanți ce vor mișca la propriu pavajul din centrul orașului ” precizează Dora Incert, coregraf.

Coordonatorul de imagine al clubului, Paul Ionele, transmite bistriţenilor un mesaj : ,, Strânge-ți prietenii și vino alături de noi și de invitații noștri să marcăm acest moment și să depănăm povești în paşi de dans în cea mai energică duminică a primăverii din Bistrița la Ziua Internațională a Dansului. Ascultă muzica, simte ritmul și intră în acțiune! Fii trup și suflet în ceea ce înseamnă a duce mai departe cultura urbană!”

 

Deoarece streetdancerul este liber, lui nu i se impune nimic şi  are propria atitudine, organizatorii speră că bistriţenii vor fi prezenţi în număr mare pe pietonalul din centrul municipiului.

 

Raimond Petruţ

Recomandari

Alte Articole