NEGRILEȘTI: Rețeaua de apă curentă a fost recepționată în prezența autorităților județene

O serie din proiectele de dezvoltare rurală derulate la nivelul județului Bistrița-Năsăud dau roade. Este și cazul localității Negrilești unde rețeaua de alimentare cu apă a fost recepționată în prezența președinteluil Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Edilul comunei, Ioan Pugna, spune că alimentarea cu apă nu reprezintă doar un pas important spre modernizarea comunei: ,,Alimentarea cu apă nu a fost doar o ambiție a mea și a consilierilor locali. A reprezentat o necesitate a cetățenilor. Constructorul din Cluj ne-a dat asigurări că nu vor exista întârzieri, astfel că oamenii vor beneficia de apă curentă. Așa a fost! Alimentarea cu apă este unul dintre acele proiecte care, prin materializarea lor, vor aduce comuna la standardele pe care atât eu, cât și cetățenii le dorim.”

Valoarea totală a investiției s-a ridicat la suma de 1,32 de milioane de lei. Rețeaua de apă curentă se întinde pe 18,3 km., iar lucrările au început în 28 aprilie 2013.

Prezent la eveniment, Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a punctat: ,,Mă bucur că încă unul dintre proiectele importante ale județului a fost finașlizat și recepționat. Este un lucru extrem de bun că locuitorii Negrileștiului beneficiază de o nouă aducțiune de apă.”

În august vicepremierul Liviu Dragnea a semnat la Bistrița 30 de proiecte care au primit finanţare și care se derulează prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Aceste proiecte vizează modernizarea infrastructurii rutiere, reţelele de alimentare cu apă, canalizare și sisteme de erupare a apelor uzate. De asemenea, Consiliul Județean continuă lucrările de asfalate a drumului DJ 170 pe tronsonul Negrilești-Breaza.

, a punctat edilul Ioan Pugna.

Recomandari

Alte Articole