(VIDEO) Neia Lăcătuş: Locuinţele sociale sunt întreţinute

.Neia Lăcătuş: Locuinţele sociale sunt întreţinute

Cetăţenii de etnie romă, care au primit locuinţe sociale în Bistriţa le întreţin cum trebuie. Mai mult decât atât sunt conştienţi că trebuie să-şi plătească cehltuielile la zi. Cel puţin asta susţine liderul judeţean al Partidei romilor, Emil Neia Lăcătuş. În caz contrar, pot fi mutaţi în complexul de locuinţe modulare, a mai spus liderul rom.

 Preşedintele filialei judeţene a Partidei romilor Pro Europa, Emil Neia Lăcătuş a declarat că a făcut o verificare la complexul de locuinţe sociale din Subcetate, împreună cu reprezentanţii primăriei Bistriţa. În afara unor mici reclamaţii de gălăgie şi muzică dată prea tare, nu au fost probleme susţine liderul rom.

Totodată, viceprimarul liberal al Bistriţei, Andrei Rusu are în lucru un proiect de amenajarea a unui complex de locuinţe modulare, tip container, la marginea cartierului viişoara. Acolo vor fi mutaţi cei care nu-şi plătesc cheltuielile la locuinţele sociale. Cetăţenii de etnie romă sunt de acord, a declarat reprezentantul lor, Emil Neia Lăcătuş.

În momentul de faţă primăria lucrează la studiul de fezabilitate pentur complexul de locuinţe modulare din Viişoara. Valoare investiţiei va fi de 2 milioane de lei.

 

Recomandari

Alte Articole