O investiție de 2,5 milioane de euro a fost recepționată la Nușeni

Două cămine culturale, After School și 14,3 km de drumuri asfaltate au fost realizate în satele Rusu de Sus, Feleac, Nușeni, Malin, Beudiu și Vița. Investiția de 2,5 milioane de euro a fost recepționată în prezența președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

 

 

Investiția a fost derulată de către administrația locală, prin intermediul Oficiului Județean pentru Plăți, Dezvoltare Rurală și Pescuit, în urma accesării unui proiect cu finanțare europeană pe măsura 322.

 

În urma recepției lucrărilor, Președintele Consiliului Județean a declarat: Doresc să îl felicit pe domnul primar Mureșan pentru inițiativa de a atrage bani europeni în comunitatea locală. Acum, suntem în pragul exercițiului financiar 2014-2020, motiv pentru care, noi, Consiliul Județean și toate celelalte entități ne pregătim să accesam, cât mai multe resurse nerambursabile. Totodată, le voi sta alături tuturor primarilor din județ, indiferent de culoarea lor politică, pentru a-i sprijini atât pe cale administrativă cât și pe cale politică, în atragerea de resurse europene nerambursabile.

 

CONSILIUL JUDEȚEAN

Purtător de cuvânt,

Bogdan-Gruia Ivan

Recomandari

Alte Articole