O nouă înfrângere pentru Gloria Bistriţa II

.O nouă înfrângere pentru Gloria Bistriţa II

O nouă înfrângere pentru juniorii Gloriei Bistriţa. Elevii lui Zegrean au pierdut de această dată acasă, în faţa clujenilor de la Universitatea II.

Meciul a avut o primă repriză în care s-au marcat 8 goluri. Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 7, prin Zamfir. Avantajul s-a mărit imediat, prin golul înscris de Dumitrescu (9). Alb-albaştrii au egalat însă, prin Paşca (25) şi Vîrdaru (27).  Până la pauză avantajul s-a schimbat încă de 2 ori pe tabelă. Astfel pentru oaspeţi au mai marcat Danciu (28) şi Tulio (39), iar pentru gazde Pădurariu (35,44). Ambele echipe au intrat la vestiare cu scorul de 4-4.

A urmat o a doua repriză tensionată. Abia în minutul 90 a venit golull victoriei, însă din păcate el a fost înscris de jucătorul gazdelor, Horvath.

Gloria Bistriţa II rămâne astfel pe locul 12, în clasamentul Seriei 6, cu doar 4 puncte obţinute. Etapa următoare juniorii alb-albaştrii vor juca în deplasare cu FC Seso Câmpia Turzii. Partida se va disputa la data de 23 septembrie, de la ora 17.

sursă foto: magazinsălăjean.ro

Recomandari

Alte Articole