Prima înfrângere pentru Gloria Bistriţa

Gloria Bistriţa a pierdut primul meci al acestui sezon. După 9 etape fără înfrângere, alb-albaştrii au fost învinşi aseară de FC UTA Arad.

Meciul din cadrul celei-a de-a 10-a etape s-a jucat aseară, de la ora 19, la Arad. Scorul a fost deschis în minutul 42, de Purece. Tabela a fost închisă cu eşecul lui Anton care a înscris în propria poartă.

„Nu ne-a căzut bine această înfrângere. Am primit gol pe o greşeală gravă şi asta le-a dat curaj celor de la UTA, care nu au avut nicio ocazie înainte de 1-0. În repriza a doua, cu ajutorul publicului, au fost entuziaşti şi au câştigat. Pe alocuri, am arătat ca un lider, dar mă aşteptam la mai mult de la noi„, a declarat antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea.

Gloria Bistriţa rămâne în continuare pe primul loc în clasamentul Seriei Vest, însă doar la golaveraj. Şi asta deoarece FC Timişoara a egalat la număr de puncte. Etapa următoare, elevii lui Manea vor juca pe teren propriu, cu CSM Râmnicu Vâlcea. Partida este programată pentru vineri, 28 octombrie, de la ora 15:00.

sursa foto: liga2.ro

Recomandari

Alte Articole