ProVolei Bistriţa, pe locul 7 în Divizia A2

Sala Polivalentă a fost în aceste zile gazda unei partide de volei, contând pentru Divizia A2, acolo unde evoluează ACS Pro Volei Bistrița, echipă care a jucat contra celor de la CSU Timișoara. Dincolo de frumusețea jocului cu regulile lui specifice, Pro Volei Bistrița a pierdut primele trei seturi: set 1 12-25, set 2 20-25 și setul 3 19-25, ceea ce înseamnă că timișorenii au câștigat partida.

A fost ultima partidă acasă din retur, etapa a 8-a din cadrul Campionatului Național, Divizia A2, ultimul meci fiind programat pentru finele săptămânii viitoare la Arad. Evoluția deloc mulțumitoare a voleibaliștilor bistrițeni antrenați de Mircea Gătej și Paul Someșan, este una explicabilă, Pro Volei Bistrița nefiind finanțată decât de persoane particulare, chiar dacă o mică sumă de bani vine de la Grupul Teraplast.

 Lotul bistriţean are următoarea componenţă: Octavian Baba (căpitan), Adrian Sonea, Moldovan Daniel, Alin Dehelean si juniorii de la L.P.S.: Pudilik Mario, Nicoara Marius, Emrich Cristian, Ghic Mihai si Chiorean Alexandru. Antrenori: Mircea Gatej si Paul Somesan.

ProVolei Bistrița, ocupă acum locul 7, o singură victorie, în timp ce CSU Timișoara ocupă locul 2 în clasamentul seriei E.

Recomandari

Alte Articole