Tomiţă şi Bella îşi caută stăpâni (Galerie foto)

Tomiţă şi Bella sunt doi câini minunaţi, dar pe care soarta i-a adus într-o situaţie disperată. Şi-au pierdut căminul, iar actualul stăpân nu mai vrea să îi ţină. Au fost adoptaţi acum 2 luni în curtea unei fabrici, unde trebuiau să fie liberi, însă din cauza faptului că poarta era deschisă tot timpul a fost nevoie să fie puşi în lanţuri.

Între timp câţiva bistriţeni iubitori de animale i-au dus la veterinar. Aşa se face că micuţii patrupezi sunt vaccinaţi antirabic şi polivalent, deparazitaţi intern şi extern, iar Bella este sterilizată.

Tomiţă este un mascul foarte cuminte, un pic cam trist, dar nu din cauza lui, ci a vieţii care i-a fost oferită până acum. Are aproximativ 8 ani. Este foarte posesiv cu mâncarea lui şi îi mârâie pe ceilalţi câini dacă se apropie de ea.

Bella este o fetiţă de 2 ani, sfioasă şi fricoasă la început, dar după ce cunoaşte omul este nemaipomenit de entuziastă de fiecare data când te vede. Îi place să se răsfeţe şi adoră să fie scărpinată pe burtică.

Acum căţeii au nevoie urgentă de un stăpân permanent sau temporar, deoarece oamenii de la fabrică vor să îi alunge.
Căutăm stăpâni iubitori şi responsabili pentru ei, fie împreună, fie separat. La curte, liberi, îngrijiţi corespunzător, cu contract de adopţie în care viitorul stăpân se angajează să le ofere condiţii de viaţă decente.

Cei interesaţi o pot suna pe Daciana, cea care s-a ocupat de ei, la numărul de telefon: 0752.986.698

[scrollGallery id=5]

Recomandari

Alte Articole