Traian Băsescu: Ministrul de Finanțe, Ioana Petrescu, a venit prea repede în funcția de ministru Reviewed by CD on . Traian Băsescu este de părere că Ioana Petrescu a venit prea repede în funcția de ministru al Finanțelor. Președintele a declarat miercuri, în emisiunea „Evenim Traian Băsescu este de părere că Ioana Petrescu a venit prea repede în funcția de ministru al Finanțelor. Președintele a declarat miercuri, în emisiunea „Evenim Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Traian Băsescu: Ministrul de Finanțe, Ioana Petrescu, a venit prea repede în funcția de ministru

Traian Băsescu: Ministrul de Finanțe, Ioana Petrescu, a venit prea repede în funcția de ministru

Traian Băsescu: Ministrul de Finanțe, Ioana Petrescu, a venit prea repede în funcția de ministru

Traian Băsescu este de părere că Ioana Petrescu a venit prea repede în funcția de ministru al Finanțelor. Președintele a declarat miercuri, în emisiunea „Evenimentul Zilei”, de pe B1 TV, că aceasta nu este experimentată din punct de vedere practic, deși deține cunoștințe solide de economie.

„Sunt convins că această doamnă este bine echipată din punct de vedere teoretic. Chiar în discuția pe care am avut-o, în momentul când încerca să evite un răspuns prompt, a spus niște lucruri care arată că are cunoștințe temeinice. Dar e lipsă de practică”, a punctat Traian Băsescu.

În contextul în care războiul dintre Palate continuă, șeful statului nu a ezitat să îl atace atitudinea premierului: „Aș fi mai îngăduitor cu dânsa decât cu premierul. A fost un om folosit de premier și aruncat în gura lupului, dar apoi a vrut să compenseze spunând „vai cum a batjocorit-o domnul președinte”. Lipsa de caracter a lui Ponta s-a văzut și din modul în care a sacrificat-o pe doamna ministru.”

foto: captură B1 TV

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus