BISTRIȚA: Vacanța de vară poate fi una activă Reviewed by CD on . Serviciul Educaţie- Turism a dat startul „Vacanţelor active” - manifestare organizată în perioada vacanţei de vară la Ştrandul „Codrişor”. Până la finalul lunii Serviciul Educaţie- Turism a dat startul „Vacanţelor active” - manifestare organizată în perioada vacanţei de vară la Ştrandul „Codrişor”. Până la finalul lunii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»BISTRIȚA: Vacanța de vară poate fi una activă

BISTRIȚA: Vacanța de vară poate fi una activă

BISTRIȚA: Vacanța de vară poate fi una activă

Serviciul Educaţie- Turism a dat startul „Vacanţelor active” – manifestare organizată în perioada vacanţei de vară la Ştrandul „Codrişor”.

Până la finalul lunii august, de luni până vineri, începând cu ora 12.00 atunci când vremea permite, voluntarii Consiliului Local al Tinerilor îşi vor antrena colegii în diferite activităţi de divertisment în aer liber, menite a implica tinerii în întreceri sportive, oferind astfel o alternativă constructivă de petrecere a timpului liber pe perioada vacanţei de vară.

Cei care îşi petrec vacanţa la Bistriţa vor găsi la ştrandul municipal muzică bună, distracţie, jocuri şi concursuri, work-shop-uri şi campanii cu scop educativ. Vor putea afla, de la voluntarii Direcţiei de Sănătate Publică, ce înseamnă un „Stil de viaţă sănătos”, aceasta fiind şi denumirea generică a campaniei derulate la ştrand, dar şi informaţii suplimentare despre activităţile Centrului Comunitar pentru Tineret.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus